Gaat uw campagne een zo groot mogelijke impact veroorzaken?

Vaak is er bij display campagnes sprake van grote investeringen. Denk aan de ontwikkeling van materiaal, de logistiek en manuren erom heen tot aan de media inzet. Toch wordt vooraf nauwelijks getoetst of de displays in staat zijn de aandacht te trekken van de potentiële koper, of het past bij het merk en aanzet tot actie. Gek toch? Via een pre-test bent u er zeker van dat uw geïnvesteerde euro’s een zo groot mogelijke impact veroorzaken.

Meer zekerheid in ROI

Meer zekerheid in ROI

Meer ruimte voor optimalisatie

Meer ruimte voor
optimalisatie

Selecteer de beste POS creatie! 

Selecteer de beste
POS creatie! 

Waarom Display pre-testing?

Merken binnen Retail en FMCG strijden dagelijks om de aandacht van (potentiële) kopers van hun merken. Van Trade marketeers, brand managers tot aan accountmanagers en sales buitendienst: we zien binnen organisaties meerdere functies die nauw met elkaar samenwerken om ambitieuze jaartargets te realiseren.

Displays kunnen een belangrijke rol spelen bij het trekken van de aandacht van boodschappers. Dat gebeurd met wisselend succes, zo zien we zeer uiteenlopende scores bij de Display van het Jaar verkiezing.

Wat krijgt u als klant?

Sherloq hanteert een transparant tarief voor de ondersteuning bij het pre-testen van POS uitingen. Zo weet u gelijk waar u aan toe bent! Voor een bedrag van 1500 EUR zorgt Sherloq voor een volledig inzicht in de beoordeling van uw uiting. In het pre-test pakket bevindt zich:

 

    • Kick-off sessie waarin de vragenlijst wordt afgestemd
    • Project Management
    • Programmering van de vragenlijst
    • Dataverzameling N=150
    • Analyse en rapportage

 

*We gaan hierbij uit van de doelgroep NL representatief 18+. Wijkt de doelgroep af? Geen probleem, dan passen we deze aan en ook daarvoor hanteren we scherpe tarieven.

Goed om te weten: Sherloq biedt pre-testing aan voor alle type uitingen en maakt gebruik van een rijke vragenlijst waarin kwalitatieve en kwantitatieve technieken worden gecombineerd.Prijs

1500,-

OFFERTE AANVRAGEN