Peilingen

Peilingen

Peilingen zijn adhoc onderzoeken die kunnen worden ingezet voor meerdere doeleinden. Of ze nu over politieke, economie, feestdagen of uw baan gaan, kenmerk is vaak dat er vaak sprake is van een zeer korte doorlooptijd en beperkte budgetten. 

Enkele voorbeelden:

  • Mediabureaus die voor een pitchondersteuning meer inzichten willen binnen bepaalde doelgroepen
  • Nieuwsmedia (krant, tv, radio, bladen, print, online) die benieuwd zijn naar de mening van de Nederlander over actuele onderwerpen

Wij zijn specialist in het opzetten van zulke peilingen doordat we altijd iemand paraat hebben die het traject binnen afzienbare tijd kan opzetten en afronden en we rekenen daarvoor extra aantrekkelijke tarieven!

Inzicht Icon 3

Wij denken samen met u mee over geschikte vragen voor uw peiling

Inzicht Icon

In zeer korte doorlooptijd verzamelen we de juiste respons

Inzicht Icon

Oplevering binnen een dag bij een peiling: Dat is mogelijk! 

Onze aanpak
bol1
Voorbereiding

Extra vragen toevoegen? Vragen aanpassen? Dat doen we graag voor u in de voorbereiding

bol2
Dataverzameling

Wij bieden toegang tot alle mogelijke doelgroepen, waaronder die van u. U wordt pro-actief op de hoogte gehouden van de voortgang!

bol3
Analyse en rapportage

Overzichtelijke resultaten die voor iedereen eenvoudig te interpreteren zijn. En bovendien in zeer korte doorlooptijd!

Peiling binnen 1 dag!

Peilingen kennen vaak een razendsnel karakter. Wat vandaag actueel is kan morgen weer achterhaald zijn. Wij peilen graag actuele thema's tegen zeer scherpe tarieven.

Foto Hans
Contactgegevens

040 792 00 09

hans@sherloq.nl

Onze methodes

0-1 meting
Een veelgebruikte methode betreft een 0-1 meting waarbij voorafgaand aan de reclamecampagne de 0-meting wordt uitgevoerd en direct na afloop van de campagne de 1-meting waarbij tevens de reclame uitingen worden geëvalueerd. 

Pre-test
Voorafgaand aan de reclamecampagne is het tevens een aanrader om een pre-test in te zetten om er zeker van te zijn dat uw uitingen in staat zijn om impact te genereren. 

“In de ochtend opstarten en in de avond de resultaten in het nieuws, het kan!” Bij onze nieuwsredactie hebben we regelmatig haakjes voor leuke peilingen en met Sherloq is het dan fijn schakelen. Altijd iemand beschikbaar, zeer snelle doorlooptijden en vaste tarieven waar onze journalisten mee kunnen werken.”

Suzanne
Redacteur nieuws