PR onderzoek

PR onderzoek in een compleet pakket

Wellicht een wat vreemde eend in de bijt, aangezien PR onderzoek altijd compleet maatwerk is en niet te standaardiseren valt. We zetten hem echter toch tussen onze research producten omdat we deze vorm van PR onderzoek ook aanbieden in een compleet pakket. 
 
Een efficiënt en krachtig middel, dat zichzelf al vaak heeft bewezen om aandacht te creëren voor het merk, is PR-onderzoek. PR-onderzoek biedt meerdere voordelen zoals het verhogen van merkwaarde, het verbeteren van de reputatie, het creëren van content voor social media (goed voor de organische vindbaarheid) , thought leadership & toename van de naamsbekendheid.

De uitvoering van een PR onderzoek is ook een vak apart. Om geen “Wij van WC eend” effect te krijgen wordt vaak gebruik gemaakt van een marktonderzoekbureau voor de uitvoering. Onze dienstverlening is uitstekend geschikt voor passende ondersteuning bij PR onderzoek. Korte doorlooptijden bij actuele thema’s, een ervaren researcher die in elke fase met u meedenkt en altijd tegen een scherp tarief!

Meerwaarde van PR?

Benieuwd naar de meerwaarde van PR onderzoek: Plan een online presentatie

Steeds meer bedrijven ontdekken de kracht van het genereren van content via (PR) onderzoek.

De komende tijd geven we vanuit Sherloq korte online presentaties waarin we vertellen over de meerwaarde van content onderzoek (denk aan verhoging naamsbekendheid, merkreputatie, online vindbaarheid). Inclusief interessant voorbeeldcase! Laat u inspireren om uw business verder te versterken! Ideaal voor o.a PR bureaus, communicatiebureaus, (content) marketeers en communicatie professionals bij adverteerders!

Plan direct in de agenda een vrijblijvende presentatie

 
Onze aanpak
bol1
Voorbereiding

Extra vragen toevoegen? Vragen aanpassen? Dat doen we graag voor u in de voorbereiding

bol2
Dataverzameling

Wij bieden toegang tot alle mogelijke doelgroepen, waaronder die van u. U wordt pro-actief op de hoogte gehouden van de voortgang!

bol3
Analyse en rapportage

Overzichtelijke resultaten die voor iedereen eenvoudig te interpreteren zijn. En bovendien in zeer korte doorlooptijd!

Media aandacht voor uw bedrijf?

Al jaren zorgen wij ervoor dat opdrachtgevers media aandacht krijgen. Dat is pas effectieve inzet van uw marketing budget! Wij denken graag mee over leuke haakjes voor uw merk!

Foto Hans
Contactgegevens

040 239 22 90

hans@sherloq.nl

“Meedenken, proactieve communicatie en optimale zichtbaarheid van ons merk. Zo kan ik de samenwerking met Sherloq wel samenvatten bij dit PR traject. De onderzoekspecialist dacht kritisch mee over een goede vragenlijstopbouw, de juiste steekproefopbouw en na afloop ontvingen we een mooi rapport inclusief steekproefonderbouwing en de belangrijkste resultaten. Voor ons een reden om gelijk een aantal volgende PR onderzoeken in de agenda te zetten, het biedt zoveel mooie kansen voor aandacht van je merk!”

Jos
Consultant PR Bureau