Over Sherloq

Met Sherloq maken wij onderdeel uit van de Markteffect Research Groep. Deze Research Groep bestaat naast Sherloq uit Markteffect en DirectResearch. Met in totaal bijna 100 ervaren en betrokken researchers en consultants in Amsterdam en Eindhoven behoort de ME Research Groep inmiddels tot een van de grootste bureaus van Nederland. De ambitie is om dit de komende jaren verder te gaan uitbreiden in zowel Nederland als daarbuiten. 

edgard

Edgar de Beule

Directeur van ME Research Groep

“Met de oprichting van Sherloq hebben wij een duidelijk missie voor ogen: Marktonderzoek weer toegankelijk, begrijpelijk en betaalbaar maken voor elke organisatie die weleens te maken krijgt met een onderzoekvraag.” 

Sherloq is een ware specialist als het gaat om aanpassen van haar dienstverlening aan de wensen van de opdrachtgever. Of het nu full-service is of ondersteuning op onderdelen, zulke flexibiliteit is uniek en werkt erg prettig krijgen wij nu al terug uit de markt. Wat daarnaast Sherloq onderscheidend maakt is dat ze in staat zijn om alle doelgroepen voor onze opdrachtgevers te triggeren om deel te nemen aan marktonderzoek. Via een mixed mode aan wervingskanalen (online, offline, telefonisch) zijn ze de specialist als het gaat om grote aantallen respondenten en uitdagende doelgroepen. 

Sherloq in de praktijk

Snel schakelen binnen uitdagende deadlines, zeer scherpe tarieven en grootschalige toegang tot onderzoekspanels staan in de praktijk centraal binnen onze dienstverlening. De dienstverlening van Sherloq is zo opgezet dat zowel ondersteuning kan worden geboden op onderdelen als op complete onderzoekstrajecten. Kortom, voor ieder wat wils!

 

Wij helpen u graag verder! Heeft u een onderzoek uitdaging dan denken wij graag mee om daar een geschikte oplossing voor te vinden. Neem contact op met ons voor een gratis en geheel vrijblijvend consult of vraag gelijk een offerte aan!

OFFERTE AANVRAGEN
BEL 040 792 00 09