Wie is Sherloq?

Sherloq maakt onderdeel uit van de Markteffect Research Groep, een van de snelst groeiende marktonderzoekbureaus van Nederland. Opgericht door ervaren research professionals die als geen ander begrijpen hoe de wereld van marktonderzoek werkt.

 

Met Sherloq hebben wij ons zelf als missie gesteld om marktonderzoek toegankelijk, begrijpelijk en betaalbaar te maken voor elke organisatie die weleens te maken krijgt met een onderzoekvraag. In de praktijk betekent dit o.a. snel schakelen binnen uw deadlines, zeer scherpe tarieven, duidelijke communicatie en overzichtelijke rapportages.

We doen dit via het aanbieden van research producten die we volledig voor u op maat maken. Maar ook via ondersteuning bij adhoc trajecten met uitdagende budgetten en deadlines. Of via branche gerichte oplossingen. Kortom, voor ieder wat wils!

 

Wij geloven niet in opdrachtgever-opdrachtnemer relaties en beschouwen U liever als onze beste vriend. Dat betekent altijd open en eerlijk contact, weten wat we aan elkaar hebben.

 

Nieuwsgierig geworden?

Daag ons uit bij uw volgende onderzoektraject!

Hesam
Contactgegevens

040 792 00 09

info@sherloq.nl

What's in the name?

Sherlock Holmes was een bekende speurneus uit de laat-19de-eeuw. Hij stond vooral bekend om zijn intelligentie en zijn vermogen om conclusies te formuleren uit kleine, vaak schijnbaar onbelangrijke dingen. Holmes' specialisme was het oplossen van  zaken, waarbij hij zijn talent voor minutieuze observaties en het trekken van conclusies daaruit gebruikt.
 
Binnen onze dienstverlening staat alles in het teken van problemen oplossen voor onze opdrachtgevers op het vlak van marktonderzoek. Wij helpen ze bij het oplossen van vraagstukken en hebben ons daarbij als doel gesteld dat we altijd een stapje verder gaan om te komen tot heldere antwoorden.

Sherlock, maar dan met een Q. De Q van Questionnaire, maar ook van Quality en Quantitative!
 
Via marktgerichte oplossingen en passende ondersteuning op de onderdelen waar u dat kunt gebruiken.