<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=231854181072198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Haribo trotse koploper bij Display van het Jaar 2019 verkiezing

13-05-2019

Haribo trotse koploper bij Display van het Jaar 2019 verkiezing

Sherloq helpt vaak opdrachtgevers binnen o.a. Retail en FMCG bij de uitvoering van marktonderzoek. Van naamsbekendheidsmetingen tot aan conceptonderzoek, verpakkingsonderzoek en displayonderzoek.

Regelmatig zijn wij binnen die trajecten betrokken bij het tot stand komen van mooie display presentaties binnen supermarkten, tankstations, winkels en andere locaties. Dat is ook een van de redenen dat Sherloq initiator is van de Display van het Jaar verkiezing. Via deze verkiezing kunnen bedrijven displays inzenden en vervolgens gratis meedingen naar de felbegeerde prijs voor Display van het Jaar 2019.

Trotse koploper binnen de huidige verkiezing is Haribo met de opvallende Haribo truck (zie www.sherloq.nl/displayvanhetjaar).

Ruud de Vries, Trade Marketeer Haribo:

“De truck van Haribo hebben we overgenomen van onze Duitse collega’s waar deze al vaker is ingezet voor de winkelvloer.” In Nederland wordt deze met name door onze regio accountmanagers ingezet in de grotere winkels (bv. Jumbo en Albert Heijn XL, maar bv. ook enkele groothandels). Dit komt doordat de opvallende display aardig wat ruimte in beslag neemt.” “Onze accountmanagers bepalen samen met de winkelier welke producten in de Haribo truck terecht komen. Dat zouden bijvoorbeeld de euroverpakkingen kunnen zijn maar het ook de classics (als de Happy Peaches en Happy Cherries) worden hiervoor ingezet.”

Gratis inzenden Display van het Jaar 2019 Verkiezing

Beschikt u als merk ook over een mooie display waarmee u verwacht hoog te scoren binnen de Display van het Jaar verkiezing? Ding dan mee naar de prijs voor Display van het Jaar en stuur uw foto vandaag nog in via www.sherloq.nl/displayvanhetjaar. Van Sherloq ontvangt u na inzending een gratis evaluatierapport!

 Meer informatie over de Display van het Jaar verkiezing? Neem dan contact op met Sherloq via info@sherloq.nl of via het contactformulier op onze website.