<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=231854181072198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Aandacht voor merken genereren via PR-onderzoek

15-11-2018

Het PR-onderzoek van Sherloq

Een efficiënt en krachtig middel, dat zichzelf al vaak heeft bewezen om aandacht te creëren voor het merk, is PR-onderzoek. PR-onderzoek biedt meerdere voordelen zoals het verhogen van merkwaarde, het verbeteren van de reputatie, het creëren van content voor social media, thought leadership, het creëren van website traffic & toename van de naamsbekendheid.

In de praktijk zien we vaak een splitsing van bedrijven die “Always On” zijn en gedurende het hele jaar media inzet hebben. Een hele grote groep die daarna komt zijn de bedrijven die af en toe media inzet hebben en waarbij sprake is van kleinere budgetten. Echter voor beide groepen kan PR-onderzoek een slim haakje zijn om de aandacht van de consument te trekken! Enkele voorbeelden van wanneer PR-onderzoek wordt ingezet:

  • Voorafgaand aan de lancering van een nieuw product of dienst
  • Voor het trekken van aandacht rondom het merk bij een speciale (feest)dag (Valentijn, Kerst, Oud en Nieuw, Dag van de …)
  • Content creatie. Het is een ideaal middel om ook de eigen media kanalen met content te vullen. Content die gedeeld kan worden via o.a. socials, medewerkers en andere media bronnen. Goed voor de organische vindbaarheid van de website, zo blijf de website actueel en hoog in de rankings bij Google.

Betaalbaar

De investering voor een PR-onderzoek is bovendien maar een fractie van de investering die normaal gesproken gepaard gaat met reclame campagnes. Sherloq biedt voor 2500 EUR een volledig kennismakingspakket:

  • Kritische check van de vragenlijst
  • Programmering van de vragenlijst
  • 500* respondenten representatief op basis van leeftijd en geslacht
  • Check van de data
  • Oplevering van de resultaten in overzichtelijke tabellen
  • Steekproefverantwoording
     
    * Hoewel we zelf van zo min mogelijk kleine lettertjes houden gaat het hier om algemeen NL publiek. Mocht uw doelgroep daarvan afwijken dan rekenen we een kleine toeslag.
     
    Neem contact op met hans@sherloq.nl voor de mogelijkheden voor uw bedrijf!
Uw PR onderzoek

Benieuwd hoe we uw bedrijf op de kaart kunnen zetten via PR onderzoek. Wij denken graag met u mee!

Uw PR onderzoek

040 792 00 09

hans@sherloq.nl