Juiste inzicht met MTO model van Sherloq

We weten dat betrokken en tevreden medewerkers een positieve invloed hebben op omzet, bijdragen aan een positiever beeld van de organisatie en zorgen voor een hogere productiviteit, lager ziekteverzuim en stijging van de klantvriendelijkheid.

Wij helpen o.a. HR-professionals, PO-managers, directies met het in kaart brengen van de belangrijkste drijfveren voor beleving, productiviteit en betrokkenheid binnen de organisatie, zodat u effectieve veranderingen op het werk kunt doorvoeren – met alle impact van dien op uw werknemers en op de bedrijfsprestaties. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ervaar onze scherpe tarieven zelf.

Gevalideerde MTO vragenlijst 

Gevalideerde MTO vragenlijst 

Uitgebreide MTO benchmark

Uitgebreide MTO
benchmark

Heldere rapportages met quick wins 

Heldere rapportages met quick wins 

Hoe wij tot resultaten komen

Sherloq is specialist als het gaat om het uitvoeren van MTO's. We beschikken over een unieke gevalideerde vragenlijst, uitgebreide benchmarkmogelijkheden en aanvullende mogelijkheden (spiegelonderzoek, presentaties op locatie, infographics) zijn altijd mogelijk. 

Met Sherloq laten we graag zien dat u binnen een betaalbaar budget een betrouwbaar M.T.O. kunt opzetten. Dat doen we op basis van 4 stappen die hieronder staan afgebeeld. 

mto model sherloq

Wat krijgt u als opdrachtgever?

Sherloq is specialist als het gaat om het uitvoeren van uw medewerkerstevredenheidsonderzoek. Aan de hand van ons MTO model worden alle facetten van tevredenheid binnen uw organisatie in kaart gebracht en zorgen we voor concrete aanbevelingen voor het verbeteren van de tevredenheid van uw organisatie. 


Samenwerking met Sherloq betekent:

  • - Kick-off met een ervaren research consultant 
  • - Ideale 0-meting via een krachtige en volledige vragenlijst 
  • - Spiegelen aan de hand van een zeer rijke benchmark 
  • - Uitgebreide en duidelijke rapportage met quick wins en concrete aanbevelingen voor verdere verbetering van medewerkerstevredenheid.
  • Diverse aanvullende mogelijkheden (spiegelonderzoek, infographic, presentatie op locatie) VANAF

3950,-

OFFERTE AANVRAGEN