Medewerkerstevredenheidsonderzoek

Met Sherloq laten we graag zien dat je binnen een betaalbaar budget een betrouwbaar M.T.O. kunt opzetten

Benieuwd naar de kosten?

Bereken de prijs

Tevreden medewerkers presteren beter!

Het is geen geheim dat tevreden medewerkers beter presteren en bijdragen aan het succes van een onderneming. Een medewerkerstevredenheidsonderzoek is een goede indicator hoe medewerkers in de organisatie staan (tevredenheid, juiste balans werk-privé , betrokkenheid, bevlogenheid, loyaliteit) en wat de gevolgen hiervan zijn (werksfeer, verzuim, effectiviteit, productiviteit, klantgerichtheid)

Download onze White paper

Praktische handleiding voor het meten van tevredenheid bij medewerkers

Bij Sherloq krijgen we regelmatig vragen over medewerkerstevredenheidsonderzoek (M.T.O.). 

Speciaal voor iedereen die binnen hun werkzaamheden te maken krijgen met dit onderwerp hebben wij een whitepaper geschreven.

We bespreken hierin o.a. wat het doel is van medewerkerstevredenheidsonderzoek en mogelijke vragenlijst onderdelen. Ook delen we een handig stappenplan en tips voor de perfecte uitvoering van jouw M.T.O.!

 

Download nu

New call-to-action

Tevreden medewerkers zorgen voor meer omzet.

We weten aan de ene kant dat betrokken en tevreden medewerkers een positieve invloed hebben op omzet, bijdragen aan een positiever beeld van de organisatie en zorgen voor een hogere productiviteit, lager ziekteverzuim en stijging van de klantvriendelijkheid. Maar aan de andere kant willen we er niet altijd geld voor vrijmaken om inzichtelijk te maken waar we staan op de diverse onderdelen van medewerkerstevredenheid. En om het nog concreter te benoemen: We weigeren dus (vaak) te investeren in iets dat zorgt voor een rendement waarbij de investering totaal in het niet valt.

Zonde! Met Sherloq laten we graag zien dat je binnen een betaalbaar budget een betrouwbaar M.T.O. kunt opzetten. We werken daarvoor met het 4 Fasen M.T.O. Model

Sherloq-4-Fasen-Co-creatie-1
Sherloq-4-Fasen-Creative-vragenlijst-2
Sherloq-4-Fasen-Uitvoering-3
Sherloq-4-Fasen-Next-steps-4
Binnen 24 uur uw offerte!

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen op het vlak van marktonderzoek? We staan u graag te woord en zijn te bereiken via de contactgegevens aan de rechterzijde.

Foto Hans
Contactgegevens

040 792 00 09

hans@sherloq.nl

“Ik kreeg vanuit het management de opdracht een MTO uit te voeren. Marktonderzoek is niet mijn vakgebied dus ik besloot mij eerst te verdiepen hierin. Ik kwam op deze site en kreeg gelijk veel informatie over de juiste stappen die ik moest zetten. Na een uitgebreide kick off zijn wij uiteindelijk zeer goed begeleid binnen het MTO traject door een ervaren researcher van Sherloq. En aan het einde kwamen ze nog meedenken over het implementeren van actiepunten, dat was pas service! ”

Lieke
HR Manager