<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=231854181072198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
De juiste onderzoektools binnen strategie, creatie en activatie!

11-04-2019

De juiste onderzoektools binnen strategie, creatie en activatie!

De afgelopen weken sprak Sherloq met diverse toonaangevende (reclame)bureaus in Nederland over de rol van marktonderzoek binnen hun dienstverlening. Dat leverde interessante inzichten op! 

Binnen Strategie / Creatie / Activatie Fase zagen we diverse bruikbare toepassingen van marktonderzoek die waardevol kunnen zijn in de advisering van opdrachtgevers. Strategie is een breed begrip, zo worden bureaus o.a. ingeschakeld voor het bedenken van de creatieve strategie, het bepalen van de communicatie strategie, de juiste content strategie en de offline/online strategie. Zeg je reclamebureau dan volgt al vrij snel daarna Creativiteit.

Creatieve bureaus weten merken te verrassen en dat gebeurd op vele onderscheidende manieren. Na strategie en creatie komt... Activatie! Deels zal de rol van activatie uit de koker van reclamebureaus komen, vaak is er ook sprake van samenspel met andere bureaus en de opdrachtgever zelf.

Sherloq zet juiste onderzoektools binnen Strategie, Creatie & Activatie in een overzichtelijk whitepaper voor u gratis te downloaden.

DOWNLOAD NU